15 YENİ ESER ÜSKÜDARIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Altı yılda hayata geçirdiği projeler ve gerçekleştirdiği hizmetlerle ilklere imza atan ve fark yaratan Üsküdar Belediyesi, yapımı tamamlanan 15 yeni eseri Üsküdar’a kazandırdı.

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen törenler ile bir bir açılışları gerçekleşmeye başlayan merkezler; restorasyonu tamamlanan Rumi Mehmet Paşa Camii, yeni alanlar ile daha da büyüyen Nakkaştepe Millet Bahçesi, yeniden su ile buluşan Bekardere Çeşmesi, Türkiye’de bir ilk olan Otizm Merkezi, gençlere özel kurulan E Spor Merkezi, kentsel dönüşümde sona yaklaşılan Erguvan Evleri’nde ilk anahtar teslimi, sıcak yemeğin adresi Bereket Aşevi, şehitlerimizin adının yaşayacağı Şehit Eren Bülbül ve Şehit Mete Sertbaş Parkı, yenilenen Kısıklı Abdipaşa Parkı, yeniden inşası tamamlanan Şehriban Hatun Camii ve Fatma Cengiz Camii, kendine has mimarisi ile Ferah Gazi Mescidi, din görevlileri ile inşa edilen Üsküdar Din Görevlileri Eğitim Merkez ve acil durum ve doğal afetlerde ilçemizde koordinasyonu sağlayacak Üsküdar Afet Koordinasyon Merkezi ile Üsküdar’ın kent vizyonu yeni bir çehreye kavuştu.

Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen yakın zamanda açılışları tamamlanacak olan 14 yeni eseri sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Üsküdarlılara tanıtarak, açılış tarihlerini duyurdu. Başkan Türkmen, “ Yeni eserler için de nefes almadan çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi, bizler ancak yavaşlarsak yoruluruz. Çünkü işimiz vaktimizden çok.” şeklinde konuştu.

Tarih : 4 Haziran, 2021
Üsküdar Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan